‘Max Verstappen blijft doorstampen tot Abu Dhabi’

8 oktober 2023

De wereldtitel voor Max Verstappen was geen verrassing dit jaar. De vraag was alleen wanneer. Het werd dus dit weekend in Qatar, op zaterdagavond al bij de sprintrace. Voor de derde keer op rij is hij dus de beste. Arjan Schouten was erbij en in de AD Formule 1-podcast Pitstop bespreekt hij het weekend in Qatar met presentator Etienne Verhoeff.

,,In het brein van Verstappen werkt het zo dat hij altijd wil winnen. Dat is ongelooflijk knap”, zegt Schouten in de podcast. ,,Stel je voor dat je wereldkampioen wordt na het meest succesvolle seizoen ooit. Je draait een korte nacht na een paar gin tonics en je komt uit je bed om nog een Grand Prix te rijden. En dan win je hem ook, na alle emoties van de dag ervoor. Leveren, leveren, leveren.”

Dat gebeurde in zware omstandigheden. ,,Het is geen dag onder de veertig graden geweest. Dit was onverantwoord als je zag hoe de coureurs uit de wagens kwamen. Daarnaast het leek erop alsof Qatar niet klaar was voor de Formule 1. Het was vrij matig georganiseerd.”

Beluister de hele podcast nu via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform.

Support the show: https://krant.nl

See omnystudio.com/listener for privacy information.

Comments are closed.